De onzichtbare Beugel

Clear aligners
Clear aligners kunnen in veel gevallen de slotjesbeugel vervangen. Er komt een doorzichtig veerkrachtig hoesje op je tanden dat je tanden de goede richting op duwt of trekt. Deze beugels worden digitaal en op maat gemaakt. Je krijgt een setje aligners die je in de goede volgorde moet gebruiken. Om de 1 of 2 weken wissel je naar een nieuwe aligner. Al die aligners doen een stukje van het werk.

Veel mensen kiezen voor clear aligners omdat je nauwelijks ziet dat je een beugel draagt. De beugel is uitneembaar bij het eten, drinken en tandenpoetsen. Hij is wel een stuk duurder dan een slotjesbeugel.

Op je tanden worden doorzichtige kunststof uitsteekseld geplakt. In de aligner zitten uitsparingen waar die uitseeksels precies in passen. Ze zorgen voor meer grip en druk van de aligners op je tanden.


VOOR WIE?

Bijna iedereen
Aligners zijn voor iedereen geschikt, alle leeftijden en situaties. Het kan zijn dat bij bijzondere situaties eerst voorwerk gedaan moet worden met andere soort beugels en/of chirurgie. Afhankelijk van de wensen en de groei en het aanpassingsvermogen van de persoon. Aligners vervangen de metalen slotjesbeugel, de brackets, niet de activatoren en andere groeistimulerende of remmende beugels.


BIJ HET EINDE

Samen bespreken wij aan het einde van uw behandeling of de resultaten bereikt zijn, of er wellicht meer beugels nodig zijn of dat we kunnen overgaan tot het bestellen van de nachtbeugels of spalkjes

Reactie plaatsen

Reacties

Kathleen Hon
een jaar geleden

I am writing to request an appointment, to request an estimate for orthodontics. I am finishing my gingivitis treatment

Abdelamin
een jaar geleden

Beste,

Beste,

Ik zou graag een afspraak willen maken om mijn spalk bij 1 tand te lijmen. Zouden jullie
Misschien ook willen laten weten hoeveel het kost voor een tand te lijmen aan mijn spalk?

Mvg